Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ


Εκθεση Κοσμήματος στήν οποία θα Συμμετέχω το Σάββατο 9 Οκτωβρίου πρόσκληση για κάθε ενδιαφερόμενο!!!!Η εκθεση θα ειναι ανοικτη απο 5 μμ εως 10 μμ . Ραντεβου στον Κεραμικο!!!


Η τρίτη έκθεση Be Younique είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο κόσμημα!

43 γυναίκες με το ίδιο πάθος, η καθεμία χρησιμοποιώντας τα υλικά που την εμπνέουν, εκθέτουν τις δημιουργίες τους την Παρασκευή 8 και το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου στο White Noise, Ευμολπιδών 20, μετρό Κεραμεικός.

Θα μας βρείτε από τις 5μμ μέχρι τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον όπου μπορείτε να πάρετε και τον καφέ ή το ποτό σας!

Κοσμήματα φτιαγμένα με αγάπη από μέταλλο, felt, χάντρες, ημιπολύτιμους λίθους, σύρμα, polymer clay, ύφασμα, πλεκτά, εικόνες και φωτογραφίες, υγρό γυαλί, υλικά από τη φύση, μακραμέ και άλλα!
Σας περιμένουμε με την παρέα σας να τα δείτε από κοντά, να γνωριστείτε με τις δημιουργούς και να αποκτήσετε όσα σας αρέσουν!

Πώς να έρθετε: Φτάνετε στο μετρό Κεραμεικός, βγαίνετε από την έξοδο Τεχνόπολις, κάνετε αριστερά στην Τριπτολέμου και δεξιά στον πρώτο δρόμο (Ευμολπιδών). Το White Noise βρίσκεται Ευμολπιδών 20, στα αριστερά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails